Ingmar Bergman 1918-2007

image12

Den store har dött.Sörjd av en hel värld,även av mig.Hans filmer skall man inte se för ung,då förstår man inte dess djupa mening.Mina favoriter bland Bergmans filmer är:

(Utan inbördes ordning):

Sommaren med Monika,Gycklarnas afton;1954
Smultronstället;1957
Jungfrukällan;1960
Fanny&Alexander,1982.Ett mästerverk! Belönad med 4 Oscars 1984:Bästa utländska film,bästa foto,bästa scenografi och kostym.Eva Fröling är lysande.

The Write Stuff,
Monica.

Glamours nye hunk.

Glamours nye hunk:Dante Damiano,spelas så bra av Antonio Sabato jr*drool*...

image11

Jag skulle vilja följa upp det här med träningen.

Jag skulle ju börja träna.Ett nytt liv hägrade.Och det började ju bra.Men nu är jag tillbaka i gamla hjulspår.Men visst,jag har gått ned i vikt genom power walk och promenader.Och så har jag börjat äta knbäckebröd som en riktig tokfia.Men mitt mål är att tag tag i det till hösten.

Det här var mitt nyårslöfte,och jag bröt det etter en månad.Det har lyckats de andra två gångerna jag började med träningen.Jag tröttnar fort dock.

Men nu i höst skall det bli andra bullar av,jajamänsan.

xoxo/
Monica.

Förlåt

Förlåt att jag inte har uppdaterat på en tid men jag har varit så upptagen med att maila diverse tidningar om Glamour.Men det gör jag inte om! Nu har det gjort klart att de inte tänker skriva om världens mest sedda tv-serie.Men Pete Doherty och annan dynga kan man skriva om! Skyll er själva.Inte undra på att deras upplagor sjunker.Och Fredags bilagorna skall vi bara inte tala om...

Men nu är det nog! Jag tänker inte stödja denna infaltila genom att köpa den.Som konsument har jag ettval och det gör jag.Det är samm demokrati!

The Write Stuff/
Monica.

Sigtuna

Var och promenerade och fikade i Sigtuna.Vädret var underbart och vi gick en bit.Allt var underbart tills vi kom till fiket och såg hur alla dessa fåglar behandlades av barnen.Vad lär föräldrarna sina barn nuförtiden?Att det är ok att kasta stenar,skrika och jaga de stackars djuren?Det är bara en reflektion av hur de tror att man skall behandla andra människor.Fy för ouppfostrade barn,det är föräldrarnas fel,javisst,de borde ha sagt till sina barn.Skulle de vixna vilja att andra vuxna jagar de i cirklar och kastar sten på de under hånskratt?Jag tror inte det!

xoxo/
Monica.


RSS 2.0