Brooke och Nick.

Så var det dags igen.Vad?Bricky´s Back :)image13Brooke och Nick i Glamour kan inte längre dölja sina känslor för varandra.Vi har Dante som vill ha Bridget och hon är inte helt immun mot honom,det gillar jag.Det är så spännande i Glamour.Visste ni förrsten att Glamour har 2 Melrose Place skådespelare i rolllistan?Jack Wagner,Nick i Glamour,spelade härligt intrigerande kirurgen Peter Burns,som vi sett på TV3,och Antonio Sabato jr,Dante utan kläder i samma serie,spelade Amandas våldsamme fd.make.Hon tog livet av honom vill jag minnas.Men inte ett ord i svensk press.Det börjar bli mer än frustrerande att de ignorerar en så stor tittargrupp.Svensk press låter som Fox News: "Fair and Unbalanced". Tror jag inte...

xoxo Monica,
aka The Write Stuff.


Glamour Träffen.

Vad roligt vi hade.Härligt med så stor uppslutning.Vädret var fint och alla hade god mat som vi satt och smaskade på när vi diskuterade Glamour,allas vår favorit serie.

Kvällens stora överraskning var att Helena,vår listmamma,kom från Norrland för att föreviga denna stund.Allt från Nick och Bridget tull Jackie till Brooke vs.Stephanie debatterades,och det var så roligt.Jag gick därefrån med ett stort leende på läpparna och jag längtar tills nästa träff.

Monica.

LCD TV

Äntligen! äntligen,äntligen.Nu har vi kommit in i 2000 talet.Igår köpte vi en LCD tv och det var som att komma in i himmelriket.Vilken kvalit´e,vilket ljud.Såg Casino Royal med Daniel Craig(mmmm,när han kliver ur vattnet med sin heta kropp händer det ett och annat med mig) och det var en riktig upplevelse.Adjö gamla klump,välkommen kvalié.

The Write Stuff.


RSS 2.0