Someday,everybody will be famous for 15 minutes.

Som jag våndats,jag fick ångest och ville inte titta på detta spektakel.Men så kom vi hem till Ingrid och alla började prata och vi hade med oss snacks och frukt och nötter och Ingrid bjöd på dricka.Jag hade även mamma med som stöd(ni hör ju hur jag var,som ett asplöv)..Och så efter gemytliga samtal så ploppade Ingrid i videon och vi såg detta fem-minuters inslag om Glamoursällskapet.Detta sändes i TV400 kan jag tillägga.

Jag glömde kameran!*typiskt*...

Anyway,inslaget var mycket roligt och vår gode vän Eja var i centrum som vanligt.Där njöt han minsann och vinkade så glatt åt tv-teamet när det gick hem efter att ha fått en "exclusiv" intervjuv med Sveriges nye tv-stjärna Joakim "Eja" Burman.Han skötte sig utmärkt kan tilläggas.

Det var en mycket lyckad tillställning.Ingrid och hennes sambo Per bor i en mycket vacker lägenhet som har stort "vill-ha" värde.Hon var en mycket bra värdinna.Inslaget ligger ute på YouTube förresten.

xoxo,
The Write Stuff.

Jag hittade en rolig blogg.

De heter ByHeartsOnly,denhittar ni här:http://byheartsonly.livejournal.com/

Om ni gillar B&C kändisar så är detta platsen för er!

xoxo/
Monica.

3 more years,

Nu är det bekräftat,TV4+ har köpt in Glamour ytterligare 3 år.Nu får vi hoppas att svensk press levererar i form av artiklar,bilder och synopsis.Det är dags att de hålle de lovat.

Det skall bli så härligt att följa alla intriger i modebranchen i Los Angeles.

TACK,TV4:)

Plastikkirurgi går (oftats) fel...

Plastikkirurgi går (oftats) fel... Iallafall har det gjort det med den tidiagre så stilige "Aussien" och Nip/Tuck stjärnan Julian Mc.Mahon som ser ut att ha niip/tuckat själv på senaste tiden.

Bild1.image14


Mc.Mahon nu:

image15

Vilket slöseri på en så vacker karl.Hollywood måste verkligen tag och sluta med all plast.När de gräver upp för att ge mer plats kommer de bara att hitta urvattnade silikonpåsar och div.collagen och nya(gamla) kindben.Sorgligt,javisst,men sant.

xoxo,
The Write Stuff(Monica).


Paul Potts!

Har du inte upptäckt Paul Potts ännu?Slaktaren från england som får självaste Simon Cowell att brista ut i gråt.Misströsta ej,han kommer här.http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg

RSS 2.0