Drottningar av Såpan-Finalister!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Låt  trummorna ljuda,de är nu krönta,drottningarna av såpan.Vem vann? Vem försvann?2007 års Drottningar av Såpa är:

1.Susan Flannery;Stephanie i Super såpan Glamour!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LaFlannery krossade allt motstånd med sina 20 poäng totalt!

2.Elizabeth Hubbart,Lucinda som får välden att snurra i "As The World Turns" med sina blickar och bitska tunga.

3.Lesley Anne Down,Jackie Payne-Marone i Glamour.Denna underbara kvinna som kan förflytta berg med sin hjärnvilja och flrhöja en scen med blott ett ögonkast eller en krökning med läppen.LAD har flyttat "Upstairs"...

4.Robin Strasser: ABC daytimes mörkhåriga yrväder,denna stora,lilla kvinna som är en diva med hjärta och lyser upp alla scener hon är med i.

5.Hilary Bailey Smith,som med sin talang och sitt leende charmar tittaren och ger oss en Nora med järnvilja när hon visar rätten vem som bestämmer.Allt under den underbara HBS´s fana.

6.Ashley Jones,Bridget Forrester Glamour: Hon gjorde det omöjliga.Vad?Tog över en populär roll från en skådespelerska som blibit synonymt och gjort rollen till sin,med sådan dramatisk ådra att ingen minns det fatala mellanspelet som var mer dött än levande.Ashley Jones har en självklar plats i Glamour familjen och den som missar ett enda avsnitt av serien går miste om denna diamant.

6.På delad sjätteplats kommer Robin Mattson,detta blonda,underbara väsen.I Sverige har vi sett henne som Gina i Santa Barbara och i Sjukhuset,General Hospital på orginal.Med sina vassa blckar och briljanta spel sätter hon eld på rutan.Ms.Mattson gjorde ett bejublat inhopp i Glamour för ett par år sedan.Detta kunde vi skåda på TV4+ 2006!

7.Lauren Koslow.Våra Bästa Års superhagga Kate Roberts,så underbart intrigerande,kvinnan som alltid finns där för sina barn att hjälpa de undvika misstag men det slutar med att hon styr och ställer med allt.Hon är ljuvlig.En upplevvelse man inte får missa.Minns bara hennes insats i Glamour som Margo.

8.Nancy Lee Grahn:Santa Barbaras Julia Wainwright-Capwell och General Hospitals Alexis.She got  brains and she got beauty.Nancy är en diamnt värd att beskådas.

_ _ _


Här har ni de således.Drottningarna av såpa.Har vi misat någon?Hör av dig.

xoxo
the write stuff.


Kommentarer
Postat av: eja

På delad 9plats har vi Kimberlin Brown, allas vår Sheila i Glamour/Makt o begär!!!

2007-06-23 @ 19:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0