Someday,everybody will be famous for 15 minutes.

Som jag våndats,jag fick ångest och ville inte titta på detta spektakel.Men så kom vi hem till Ingrid och alla började prata och vi hade med oss snacks och frukt och nötter och Ingrid bjöd på dricka.Jag hade även mamma med som stöd(ni hör ju hur jag var,som ett asplöv)..Och så efter gemytliga samtal så ploppade Ingrid i videon och vi såg detta fem-minuters inslag om Glamoursällskapet.Detta sändes i TV400 kan jag tillägga.

Jag glömde kameran!*typiskt*...

Anyway,inslaget var mycket roligt och vår gode vän Eja var i centrum som vanligt.Där njöt han minsann och vinkade så glatt åt tv-teamet när det gick hem efter att ha fått en "exclusiv" intervjuv med Sveriges nye tv-stjärna Joakim "Eja" Burman.Han skötte sig utmärkt kan tilläggas.

Det var en mycket lyckad tillställning.Ingrid och hennes sambo Per bor i en mycket vacker lägenhet som har stort "vill-ha" värde.Hon var en mycket bra värdinna.Inslaget ligger ute på YouTube förresten.

xoxo,
The Write Stuff.

Kommentarer
Postat av: annen

Ja, å tack vare Monicas flinka fingrar och min finurlighet la vi även ut filmen på vår egen hemsida Glamoursällskapets, jättetrevlig kväll.
Ingrid är en toppenvärdinna och Joakim var i sitt esse även utan filmkameror!

2007-11-01 @ 21:26:00
URL: http://medlem.spray.se/glamoursallskapet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0